Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #12: Slovenský futbal postihne odliv kvality

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS 

„V porovnaní s európskym futbalom je ten náš podfinancovaný. Tam nie je o čom. Hráči nezarábajú veľké rozdiely, hoci, sú výnimky, ako Slovan. Objem peňazí po koronakríze bude v kluboch ešte menší. To je jednoduchá matematika. Nemyslím si, že to u nás spôsobí poloprofesionalizmus, skôr budú v mužstvách pôsobiť lacnejší hráči. Predpokladám, že nastane u nás odliv kvality.“

V ďalšom dieli podcastu TalkSport z dielne Slovenského olympijského a športového výboru sme si posvietili na dianie vo svete najpopulárnejšieho športu na planéte - futbalu. Pozvanie do podcastu prijal bývalý profesionálny futbalista a dnes športový redaktor spravodajskej televízie TA3 Marián Tomčák.

Redaktor Stanislav Benčat sa s Tomčákom rozprával o množstve zaujímavých tém. Od úsmevných informácií týchto dní, ako bola správa o rozchode Neymarovej mamy s milencom, ktorý ju vymenil za osobného kuchára slávneho futbalistu, cez otvorenú budúcnosť Zlatana Ibrahimoviča až po vážne témy a problémy, ktoré postihli mnohé kluby po prepuknutí pandémie koronavírusu.

Čo všetko teda v podcaste TalkSport nájdete?

Stanú sa slovenské kluby poloprofesionálne?

Ukončia sa predražené nákupy svetových hviezd a hviezdičiek?

Ako vnímal Tomčák zemetrasenie v Žiline?

Kedy by sa mohlo znova hrať na našich i svetových trávnikoch?

Ktoré slovenské tímy už môžu trénovať a kto má zatiaľ smolu?

Ako by vyzerala atmosféra zápasov bez divákov?

Dal si bývalý futbalový útočník počas zápasu vlastný gól?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si predchádzajúci TalkSport

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si najnovší štvrtkový podcast

Všetky podcasty


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS 

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV