Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #13: Rado Rančík o Michaelovi Jordanovi a fenoméne Bulls

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS 

„Michael Jordan je z môjho pohľadu najlepší basketbalista tejto hry. Sú hráči, ktorí patria k výborným a je ich mnoho, ale to, čo dokázal Michael Jordan... Sú síce názory, ktoré spochybňujú jeho úspechy, ale tie sa nájdu vždy. Jordan bol totiž od svojho vstupu do NBA dominantný. Postupom času, keď sa Chicago vystužilo ďalšími výbornými hráčmi, sa začala dominancia Bulls. O tom to je. Basketbal je tímová hra. Bez spoluhráčov by Jordan nedokázal nič.“

Redaktor Stanislav Benčat s hosťom podcastovej rubriky TalkSport bývalým basketbalistom Radoslavom Rančíkom v podcastovom štúdiu Podcaster.
Redaktor Stanislav Benčat s hosťom podcastovej rubriky TalkSport bývalým basketbalistom Radoslavom Rančíkom v podcastovom štúdiu Podcaster.
Foto
Stanislav Benčat

Keď nastane diskusia o najlepšom basketbalistov všetkých čias, azda 9 z 10 odborníkov sa zhodne na mene Michael Jordan. Ikonický hráč, ktorý v 90. rokoch minulého storočia preslávil klub Chicago Bulls, sa v týchto dňoch vrátil do obývačiek športových fanúšikov prostredníctvom dokumentárneho seriálu The Last Dance, ktorý prináša Netflix. Nielen o Michaelovi Jordanovi sme sa rozprávali v ďalšom diele podcastu TalkSport s bývalým skvelým slovenským basketbalistom Radoslavom Rančíkom.

Ešte predtým, ako sa redaktor Stanislav Benčat pustil s Rančíkom do debaty o Jordanovi, sa venovali aj témam účasti Mateja Tótha na budúcoročnej olympiáde v Tokiu, následkoch preloženia olympijských hier či životnom jubileu športových ikon André Agassiho a Nicklasa Lidströma.

Následne už hrala prím téma Jordanovho života, kariéry a dokumentu The Last Dance. Čo všetko teda v najnovšom podcaste TalkSport nájdete?

Považuje Rančík Jordana za najlepšieho basketbalistu všetkých čias?

Čo na ňom obdivoval?

Ako vnímal pohľad do zákulisia chodu klubu z Chicaga?

Čo ho spájalo s Dennisom Rodmanom?

Stretol sa s Michaelom Jordanom?

Prečo ho fascinuje svet boxu a MMA?

Nemal by problém so zápasom v ringu?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si predchádzajúci TalkSport

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si najnovší štvrtkový podcast

Všetky podcasty


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS 

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud


Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV