Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

Tóth o preloženej olympiáde: Hral som „all-in", teraz sa pokúsim blafovať

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS 

Matej Tóth patrí k najlepším slovenským športovcom posledných rokov. Na posledných letných olympijských hrách v brazílskom Riu získal zlatú medailu v chôdzi na 50 km. Toto leto ju mal obhajovať na hrách v Tokiu, ibaže tie sú pre pandémiu koronavírusu preložené na ďalší rok. Či sa na nich zúčastní aj Tóth je zatiaľ otázne.

Športovec roka 2016 sa mal v Tokiu rozlúčiť so svojou bohatou kariérou. Ibaže, človek mieni, koronavírus mení. Pandémia a bezpečnostné opatrenia sa postarali o odklad olympijských hier z tohto roka na ten budúci – 2021. V centrále Medzinárodného olympijského výboru už určili aj nový dátum konania olympijských hier – sú naplánované od 23. júla do 8. augusta 2021.

Či sa na nich predstaví aj Tóth a bude tak obhajovať zlatú medailu zatiaľ potvrdiť nevie. Ako povedal v livestreamovom rozhovore, ktorý si môžete vypočuť aj ako Olympijský podcast, bude sa svedomito pripravovať. Či však jeho telo bude dokonale pripravené dnes povedať nevie.

Nielen o téme preloženia olympijských hier sa rozprával redaktor Stanislav Benčat s Matejom Tóthom vo viac ako polhodinovom podcastovom rozhovore. Čo v ňom nájdete?

Ako trávi Tóth čas počas obmedzeného pohybu spôsobeného koronavírusom?

Je domáci kutil?

Ako trénuje?

Ako vníma situáciu šíriacej sa pandémie?

Od čoho závisí jeho prípadná účasť na OH 2021?

Ako vnímal preloženie Hier z leta tohto roka na ten budúci?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si najnovší „TalkSport" 

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si predošlý štvrtkový podcast

Všetky podcasty


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS 

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV