Šport a olympizmus
2 min. čítania

VÝZVA: SOV ponúka vzdelávací program Športová diplomacia

 

Bratislava, 1. júna - Slovenský olympijský výbor zahajuje výber kandidátov do druhého ročníka vzdelávacieho programu Športovej diplomacie, ktorý vznikol v spolupráci s Českým olympijským výborom.

Program je určený nielen športovcom, ktorí zvažujú ďalšie uplatnenie v športovom prostredí, ale aj ľuďom už pôsobiacim v športovom prostredí, ktorí majú záujem o nadobudnutie nových znalostí a schopností. Tento program bude prebiehať v spolupráci s Českým olympijským výborom.  Účastníci sa vzdelávajú v oblastiach ako sú organizácia a financovanie športu, manažment a marketing, športová diplomacia a ďalšie oblasti potrebné pre činnosť v športových organizáciách.

Program pozostáva z teoretickej časti, ktorá je rozdelená do 5 víkendových modulov a z praktickej časti – niekoľkodňovej študijnej cesty. Všetky fázy programu (okrem študijnej cesty) budú prebiehať pod gesciou Vysokej školy ekonomickej v Prahe  a budú zastrešené odborníkmi z príslušných oblastí.

Náklady spojené s účasťou na jednotlivých moduloch programu budú hradené SOV. Náklady spojené s absolvovaním študijnej cesty budú hradené účastníkom, prípadne vysielajúcou športovou organizáciou.  Projekt bude prebiehať od októbra 2018 do júna 2019. Bližšie informácie o projekte nájdete v priložených dokumentoch.

Prihlásiť sa do projektu môžu všetci kandidáti, ktorí spĺňajú podmienky do 20. 6. 2018 do 16:00.

---->

<----

Proces nominácie pozostáva z:

Úspešní kandidáti budú pozvaní na pohovor a následne sa uskutoční výber finálnych účastníkov programu.
V prípade akýchkoľvek otázok prosím kontaktujte pracovníčku SOV zodpovednú za projekt:

Petra Gantnerová
Tel: 0915 499 856
[email protected]

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV