Šport a olympizmus
2 min. čítania

Olympijské tréningové centrum x-bionic® sphere otvára brány novej multifunkčnej haly

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Foto
X-bionic® sphere

Olympijské tréningové centrum x-bionic® sphere v Šamoríne otvára brány novej multifunkčnej haly. Halové a úpolové športy privíta už 16.októbra. Na mape šamorínskeho komplexu x-bionic® sphere pribudnú nové športoviská spĺňajúce európske štandardy. V dostupnej vzdialenosti od samotného areálu vzniká nový, moderný multifunkčný priestor s názvom x-bionic® morpho sphere.

X-bionic® morpho sphere je unikátne športové zariadenie, poskytuje zázemie pre profesionálnych športovcov a tímy. Nová športová hala ponúka ideálne podmienky tak na každodenný tréning, ako aj na organizovanie súťaží pre široké spektrum halových športov.

Priestor športovej haly (2300m2), s certifikovanou FIBA palubovkou je možné rozdeliť na viaceré športoviská súčasne - 2 basketbalové ihriská (28,1×15,1m), 3 volejbalové ihriská (18x9m), 1 hádzanárske ihrisko (tiež vhodné pre floorbal, futsal a bedminton, 40x20m). Ihriská sú k dispozícii aj s 3 tribúnami pre fanúšikov. Nové zázemie športu poskytuje aj šatne, sociálne zariadenia a wellness na regeneráciu priamo v objekte.

Všetky športové zväzy, ktoré prejavia záujem o sústredenia v novom multišportovom komplexe x-bionic® morpho sphere majú garantovanú zľavu 10% na služby ubytovania a stravovania v Olympijskom tréningovom centre až do apríla 2024. Ako bonus získajú prenájom haly bezodplatne, v prípade ak min. 50 % účastníkov podujatia bude ubytovaných v Olympijskom tréningovom centre.

V úvodnej fáze sa športová hala sprístupní len pre potreby zväzov, federácií a klubov, pre sústredenia športových skupín a organizované podujatia s využitím ostatných služieb Olympijského tréningového centra vrátane ubytovania účastníkov a zabezpečenia stravovania.

Olympijské tréningové centrum pozýva všetkých predstaviteľov športových klubov a predsedov národných zväzov a športových federácii na stretnutie spojené s obhliadku priestorov x-bionic® morpho sphere. Pre účastníkov bude pripravený catering, obhliadka priestorov a tiež prezentácia podmienok spolupráce pre športové zväzy a kluby.

Stretnutie sa uskutoční 3. októbra 2023 od 11.00 s predpokladanou dĺžkou trvania 2,5 hodiny. V prípade záujmu je potrebné potvrdiť svoju účasť na emailovú adresu: [email protected] do 29. septembra 2023.

X-bionic® morpho sphere
Foto
X-bionic® sphere
X-bionic® morpho sphere
Foto
X-bionic® sphere
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV