Športové aktuality
1 min. čítania

ZDRAVENSKO: Zdravá kaša s Rišom Vargom

Je tu nová časť zdravého seriálu Zdravensko, v ktorom odborník na výživu a pohyb Michal Páleník vymýšľa fantastické raňajkové recepty a naši športovci vám ukážu, ako na to.

Triatlonista Richard Varga si pre vás pripravil kuskus s ovocím, tofu a orechami. Jednoducho mňam. Pozrite si jeho kuchárske umenie vo videu.

Kuskus s ovocím, tofu a orechami

Čas: 10 min

INGREDIENCIE: 40 g celozrnný kuskus (neuvarený) ½ x balenie tofu biele napr. Lunter (90 g) 2 ks hrušky (270 g) ½ PL arašidové maslo (8.5 g) 2 ČL slnečnicové semená (8 g) 1 dl mlieko plnotučné 3,5 % (100 g)

Postup prípravy: Kuskus namočte na niekoľko minút do vriacej vody, len kým napučí. Pridajte orechové maslo. Nakrájajte do mixéra ovocie a tofu a všetko rozmixujte na hladkú kašu. Ochuťte mliekom a zamiešajte s kuskusom.

sds

Nestačilo vám a máte chuť na ďalší recept? Nechajte to na nášho strieborného medailistu z olympijských hier v Riu 2016 vo vodnom slalome Matej Beňuša. Ten ukuchtil zdravú cviklovú nátierku s tvarohom.

Ďakujeme nášmu hlavnému partnerovi BILLA Slovensko za čerstvé ingrediencie a Novému Ružinovu za skvelé priestory kuchyne.

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV