Šport a olympizmus
2 min. čítania

Pozvánka: Workshop písania žiadostí Mobility v športe

Slovenský olympijský a športový výbor, Národný inštitút vzdelávania a mládeže – NIVAM a Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu organizujú Workshop písania žiadostí Mobility v športe.

Školenia sa uskutočnia 22. augusta od 10.00 do 12.00 h a 24. augusta od 14.00 do 16.00 h v sídle Slovenského olympijského a športového výboru v Bratislave.

Zástupcovia slovenských športových organizácií, zväzov, klubov, ale aj tréneri či dobrovoľníci sa môžu prihlásiť na workshop písania projektových žiadostí Mobility v športe na nasledovných linkoch: 

Workshop 22. augusta od 10.00 do 12.00h

Workshop 24. augusta od 14.00 do 16.00 h

Každý záujemca sa môže prihlásiť do 20. augusta na jeden z dvoch ponúkaných termínov.  

 

Na workshope sa účastníci zo športového prostredia dozvedia, ako nájdu na portáli financovania výzvu o grant v rámci programu Mobilita zamestnancov v oblasti športu, ako zaregistrujú svoju organizáciu a podajú žiadosť elektronicky. Podujatie je vhodnou príležitosťou na získanie odporúčaní  a tipov na prípravu a predkladanie žiadostí ako aj finančné aspekty projektov. Hlavným cieľom workshopu je predstaviť vzor žiadosti, mechanizmus financovania a výberový proces vrátane kritérií udeľovania a hodnotenia.

Počet miest na jednotlivé workshopy je limitovaný a účasť bude záujemcom garantovaná až po potvrdzujúcom e-maile od organizátorov

.

Projekt
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV