Športové aktuality
2 min. čítania

V utorok 22. marca oslávi naša planéta Svetový deň vody, do aktivít na jej ochranu vyzýva aj Environmentálna komisia SOV


Environmentálna komisia
Slovenského olympijského výboru sa na Vás, tak ako po minulé roky, aj tohto roku obracia s výzvou na zapojenie sa do environmentálnych aktivít k Svetovému dňu vody. Naše výzvy majú každým rokom čoraz väčšiu odozvu po celom Slovensku. Stali sa populárnymi, o čom svedčí množstvo uskutočnených aktivít a podujatí. Rôzne príspevky a hlavne množstvo fotografií vo fotogalériách nájdete aj na našej webovej stránke milujemsport.sk:

http://www.milujemsport.olympic.sk/multimedia/environmentalne-aktivity--
 

SVETOVÝ DEŇ VODY – 22. MAREC         

Svetový deň vody je venovaný drahocennej tekutine, bez ktorej nie je možný život. Organizácia spojených národov v roku 1992 vyhlásila 22. marec za Svetový deň vody. Voda je neodmysliteľnou zložkou života na našej planéte. Bez vody nie je život. A hoci tri štvrtiny povrchu našej planéty pokrýva voda, viac ako 1 miliarda svetovej populácie trpí nedostatkom pitnej vody alebo k nej nemá prístup. S vodou je potrebné zaobchádzať šetrne a všetkými možnými spôsobmi sa starať o jej kvalitu a neznečisťovať ju priemyselným a komunálnym odpadom.
 
Za Vašu účasť na Svetovom dni vody Vám už vopred ďakuje
 
Environmentálna komisia SOV
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV