Šport a olympizmus
2 min. čítania

Workshop písania žiadostí Mobility v športe 2024

Slovenský olympijský a športový výbor, Národný inštitút vzdelávania a mládeže – NIVAM a Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu  organizujú Workshop písania žiadostí Mobility v športe 2024.

Školenie sa uskutoční 11. januára od 14.00 do 16.00 h v sídle Slovenského olympijského a športového výboru v Bratislave.

Viac informácií k programu  KA182-Mobilita zamestnancov v oblasti športu nájdete na nasledujúcich odkazoch:

Národná agentúra pre program Erasmus+

Program E+ a odborné vzdelávanie

Termíny na podávanie žiadosti v rámci tohto programu budú 20. februára 2024 a 1. októbra 2024.

Na workshop písania projektových žiadostí Mobility v športe sa môžu prihlásiť zástupcovia slovenských športových organizácií, zväzov, klubov, ale aj tréneri či dobrovoľníci. Počet miest je však limitovaný a účasť bude záujemcom garantovaná až po potvrdzujúcom e-maile od organizátorov.  

PRIHLÁŠKA NA WORKSHOP

Na workshope sa účastníci zo športového prostredia dozvedia, ako nájdu na portáli financovania výzvu o grant v rámci programu Mobilita zamestnancov v oblasti športu, ako zaregistrujú svoju organizáciu a podajú žiadosť elektronicky. Podujatie je vhodnou príležitosťou na získanie odporúčaní  a tipov na prípravu a predkladanie žiadostí ako aj finančné aspekty projektov. Hlavným cieľom workshopu je predstaviť vzor žiadosti, mechanizmus financovania a výberový proces vrátane kritérií udeľovania a hodnotenia.

Projekt
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV